Maandelijks
Elke 1e zaterdagochtend van de maand is er “Bijpraten”. Onder het genot van koffie en iets lekkers babbelen we over bijen en wat er allemaal bij komt kijken.
Op onze vaste lokatie in “de Heemtuin” of op lokatie
Tijd: 09:30 – 11:00

Februari 2024
Basis cursus imkeren, ook dit jaar weer in samenwerking met de Imkerschool.
Inschrijven kan via de website van de NBV.

April 2024
Cursus voortgezet imkeren in samenwerking met de Imkerschool.
Inschrijven kan via de website van de NBV.

13-14 juli
Landelijke Open Imkerij Dagen: Kom dit weekend langs bij imkerij Guisveld aan het Frank Marspad in Wormerveer (achter het station Wormerveer). Van 10:00 tot 16:00 kan je kenninsmaken met alles wat met imkeren te maken heeft. Je kan honing proeven, kaarjes maken en als je durft in een bijenkast kijken. Leden van onze vereniging vertellen je graag alles over deze mooie hobby.

31 augustus
Zaandijker Kaike & Koiere Jaarmarkt: Op de gezelligste jaarmarkt van de Zaanstreek zijn we te vinden met een informatiekraam en is er honing van verschillende Zaanse Imkers te koop.

8 september
Zaanse Natuurdag: Diverse Zaanse natuurorganisaties presenteren zich deze dag. De imkervereniging is ook weer van de partij. Je kan ons bezoeken bij imkerij Guisveld aan het Frans Marspad in Wormerveer.

Augustus-September
Vaarexcursie door het Guisveld: Onderweg zullen we af en toe uitstappen om informatie te krijgen over de drahtplanten die hier groeien. Meer informatie volgt in de nieuwsbrief.

Oktober 2024
Jaarvergadering voor de leden: Meer informatie volgt later in de nieuwsbrief